TALO YOU

YOUR NOW. YOUR NEXT. TALO.YOU

Leto 2020 je občutno pospešilo spremembe v delovnem svetu. Home Office in oddaljeno delo, digitalna srečanja in fleksibilno delo, so nepreklicno postali del vsakdana. Temu smo prilagodili tudi našo ponudbo z novim izdelkom : TALO.YOU, na novo razvit sistem pisalnih miz, ki se lahko konfigurira v številnih variantah in se vedno znova spreminja.

Še več kot običajno smo bili pri sistemu TALO.YOU pozorni na ekstremno variabilno funkcionalnost. Tako je lahko vaša TALO.YOU posamična home office pisalna miza, dvojna bench delovna miza v pisarni ali kot konferenčna miza.

Posamično, v dvoje ali v teamu – kot modularni in multifunkcionalni Work Tool lahko TALO.YOU različno uporabite. Izberite med 4 nožnim ogrodjem ali z A nogo, okroglim ali kvadratnim profilom nog, višinsko nastavljivo ali z motorno nastavitvijo. TALO.YOU se prilagaja vašim zahtevam in vaši delovni kulturi.
TALO.YOU pomeni mobilnost: če pri svojem sestanku potrebujete pisalno tablo, enostavno navzgor preklopite ploščo, če pa potrebujete več prostora, preklopno mizo enostavno odpeljete na stran.

Scroll to Top