Pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo znotraj naših prodajnih programov zajema različne cenovne razrede. Glavno vodilo naše ponudbe je kakovost, estetika in  funkcionalnost pohištva ter stalno uvajanje novosti naših ekskluzivnih dobaviteljev.

Za vsa vaša vprašanja smo vam rade volje na razpolago, zato vas vabimo, da nas kontaktirate. Z veseljem vam bomo ustregli in ponudili pisarniško pohištvo, ki bo zadovoljilo vse vaše potrebe in pričakovanja.

Pisarniško pohištvo kot identiteta podjetja

Pri opremljanju novih pisarniških prostorov ali prenovi obstoječih se pogosto znajdemo pred dilemo in vprašanji. Je le trenutno moderno, ali bo takšno tudi čez nekaj let? Kakšne barve in materiale bi izbrali? Kako bi izpadlo najbolj funkcionalno?

Za izgled posameznih pisarn, sklope skupinskih delovnih mest ali open space prostorov je, poleg designa samega pohištva, pomembna tudi barva, tako notranjega okolja prostora, osvetlitve kot tudi barva pohištva z vidika identitete podjetja. Pri tem prav pisarniško pohištvo ponuja prvi vtis urejenosti in tudi do neke mere ciljne usmerjenosti poslovnega subjekta.

Naši prodajni programi, torej operativno, direktorsko pohištvo ter programi za sprejem in recepcije, poleg vrhunske ponudbe ergonomskih pisarniških stolov, lahko zadovoljijo tudi najzahtevnejše kupce. Naši partnerji, renomirani evropski proizvajalci, poleg najvišje kakovosti materialov in izdelave, v enaki meri skrbijo za ergonomijo delovnih mest, kar pomeni, da je pisarniško pohištvo sistemsko prirejeno uporabniku in njegovemu počutju na delovnem mestu, kar je bistven faktor produktivnosti vsakega posameznika.

V celoti nudimo preko 20 različnih programov, ki so praviloma izdelani iz okolju prijaznih materialov ter v skladu zelene uredbe in direktiv evropske unije. V površinski obdelavi pisarniških miz, omar ter ostalih elementov, lahko ponudimo tako umetne materiale kot obdelavo v furnirju. Naša ponudba seveda vključuje tudi dostavo, vnos, montažo in razporeditev po prostoru. V zadovoljstvo naših kupcev jih zapustimo šele takrat, ko je vso pisarniško pohištvo na svojem mestu in  prostor pripravljen za nemoteno delo.

pisarnisko pohištvo

Naš prodajni program pisarniškega pohištva zajema vse, kar potrebujete, da opremite pisarno tako, kot si želite. Vsi programi se med seboj dopolnjujejo, tako, da je celoten izgled vašega podjetja enoten. To velja za direktorsko, operativno in easy space pohištvo ter program za sprejem in recepcije. Ves prodajni program dopolnjujejo še omare, predalniki in regali ter dodatki za pisarne, kot so namizni pregradni paneli, kabelski kanali, vozički za računalnike in dodatki za drobni material.

Scroll to Top