Pisarniški stol OKAY.III

Izberite kvalitetni pisarniški stol proizvajalca Koenig-Neurath

Predstavljamo vam pisarniški stol OKAY.III

Vrtljivi stol z odbojnim učinkom. Življenje in delo se vse bolj zlivata. Zahvaljujoč svoji harmonični obliki je vrtljivi stol OKAY.III prav tako primeren za večnamenske pisarniške prostore, kot za domače pisarne. Posebnost je prilagodljivo hrbtišče. Pleteno hrbtišče je raztegnjeno čez značilne odbojne trakove. To daje stolu edinstven občutek sedenja. Ko se naslonite na naslonjalo, se skoraj breztežno vržete nazaj, nato pa ste ujeti in stabilizirani. To zagotavlja optimalno podporo za vaš hrbet in spodbuja mobilnost. Dinamično ali sproščeno z OKAY.III. Naslonjalo z odbojnimi trakovi sledi vsakemu gibu – in vaša delovna kultura najde svoj ritem.

 

Ergonomski vrh: Sinhroni mehanizem VSP omogoča harmonično zaporedje gibanja pri sedenju. Vgrajena, brezstopenjsko nastavljiva ledvena opora zagotavlja optimalno porazdelitev pritiska. Višina sedeža, globina sedeža in naklon sedeža se prilagodijo intuitivno in samoumevno s preprostimi kontrolami v trenutku.

Široko ponudbo razstavljenih pisarniških stolov si lahko ogledate v našem salonu SHOWROOM , na Slamnikarski cesti 1 b, Domžale

Scroll to Top