Prodajna in poprodajna storitev

König+Neurath ter zanj InterBiro, katerega proizvodni program  sta pisarniško pohištvo  in pisarniški stoli, je eden vodilnih ponudnikov te opreme. Svoje kupce in partnerje spremljamo skozi celotni proces opremljanja pisarniških prostorov – od analize, načrtovanja , proizvodnje, dobave ter montaže, in vse do dolgoročnega servisa. Izkušnje in bogastvo idej nam v partnerstvu z vami omogoča razvoj rešitev po vaši meri. Zato vam lahko nudimo profesionalno podporo pri načrtovanjih in pri razpisih, nazoren vpogled v izpeljavo projekta, individualne rešitve in poprodajni servis.

Naši cilji
Fokus našega dela predstavljajo vaše želje, potrebe in pričakovanja, pri čemer se orientiramo k vsem posameznim rešitvam in s tem v ponudbo optimalnih izdelkov in servisa.

Profesionalna priprava in izvedba velikih projektov
Za uspešno realizacijo velikih projektov, vam je od samega začetka na voljo zaupna in tesna komunikacija s specialisti na vseh področjih. Jamčimo za individualno svetovanje in obširno podporo, ter takšno upravljanje vseh procesov, da lahko kadar koli upoštevamo vaše želje in zahteve in se prilagajamo sprotnim spremembam. Ker se razvoj celotnega projekta nahaja pri enem specialistu ali eni ekipi in ker imamo neskončno znanje in izkušnje, lahko jamčimo za kakovostno in terminsko brezhibno izpeljavo vsakega projekta.

Naša orodja
Agilna organizacija celotnega procesa, prilagodljiva tržnim spremembam. Angažiran, fleksibilen in vam osebno dodeljen pogovorni partner. Kooperativna delovna in skupinska kultura. Kratke komunikacijske poti in hiter čas reagiranja. Optimalni resursi, kompetence in know-how. Podjetje mednarodnega obsega delovanja z mednarodnimi kupci. Predstavništva v celotni EU, kot tudi v Sloveniji.
Pisarniški stoli in pisarniško pohištvo, kakovost Made in Germany.

Scroll to Top