Razmerje kvaliteta – cena

Proizvodnjo pisarniškega pohištva in pisarniških stolov določajo EU direktive, čemur tudi pri nas dajemo vedno večji pomen. Ergonomija, ekološka proizvodnja, uporabniku prijazni reciklažni materiali, čim manjša vsebnost strupenih snovi ter ustrezna embalaža so pogoji, s katerimi  določamo kvaliteto posameznega izdelka, česar pa izdelki vzhodnjaškega izvora praviloma ne dosegajo. Kvaliteto izdelka določa jamstvo vgrajenih vrhunskih materialov in izdelave, kar pogojuje  dolgoročno brezhibno delovanje.  Potrjujejo pa jo certifikati varnosti, ergonomije in okoljevarstva.

Pisarniški stoli naše ponudbe, večinoma proizvajalca Interstuhl (Nemčija ) blagovnih znamk interstuhl, bimos in prosedia, dosegajo v proizvodnji in vgrajenih materialih najvišje kakovostne standarde. Proizvajalec ima lasten razvojni oddelek, sodeluje z priznanimi oblikovalci, izdelke pa preizkušajo in ocenjujejo med drugimi tudi v Fraunhofer institutu. Vsi ti dejavniki  pogojujejo visoko kvaliteto izdelkov in tržno usmerjeno ceno.

Glede kvalitete naših izdelkov ne sklepamo kompromisov, prav tako glede kvalitete naše storitve. Seveda ima to svojo ceno, ki pa se vedno pokaže kot upravičena. Namreč, dobrega izdelka ni mogoče ustvariti po nizki ceni, dobre storitve pa ni mogoče izvesti brez strokovnosti, zavzetosti in veliko truda ter temu ustreznega poplačila.

Arco (15)

 

Movy-300x300 MOVYis3_0005 MOVYis3_0083

Scroll to Top