Predstavitev podjetja König+Neurath

Že od leta 1925, nemško podjetje König+Neurath, katerega uradni zastopnik je naše podjetje,  proizvaja pisarniško pohištvo najvišjega razreda ter ustvarja posebno atmosfero človeku prijaznih delovnih mest. Raziskave delovnega okolja in vpliva le-tega na počutje , inovativnost proizvodnih procesov, zavezanost okoljevarstvu, vrhunska tehnologija izdelave in najkakovostnejši materiali so pridonesli k temu, da se K+N danes uvršča na sam vrh evropskih proizvajalcev pisarniškega pohištva.

K stalnim kupcem se, poleg manjših in srednje velikih podjetij, uvrščajo tudi  velika mednarodna podjetja in korporacije. Vsem tem so pomembne tako dolgoročne rešitve kot kratki roki reagiranja, za kar je K+N posebej specializiran pri vsakem pisarniškem okolju in zahtevah. Dodana vrednost, ki jo kupci zelo cenijo: razvoj, proizvodnja, dobava in končna montaža, vse iz ene roke. Vse to jamči splošno in celotno kakovost za dolga leta po nakupu, tako za materiale kot svetovanje in servisa.

Naši programi pisarniškega pohištva, od posameznih delovnih enot programa Basic, do open-space programa Team.Work.Space , zadovoljujejo najvišje zahteve po delovnim procesom primernem pohištvu. Managment in konferenčni programi, kot Conline, Plenum in Table, v obdelavi najkakovostnejših furnirjev, predstavljajo pojem reprezentativnosti in ugleda vodilnih delovnih mest.

Pisarniški stoli König+Neurath so zelo pomemben del celotnega vlaganja, razvoja in proizvodnje. Raziskave se koncentrirajo na ergonomijo človeškega telesa in celodnevnega pisarniškega sedenja ter s tem v razvoj vedno novih sedežnih mehanizmov  in materialov oblazinjenja. Kakovost pisarniških stolov je v samem svetovnem vrhu, tako pri običajnih pisarniških stolih kot n.pr. Jet ali Lamiga, kot pri stolih za 24 urno obremenitev, kot je stol Skye.

Vsekakor lahko z vsemi pisarniškimi programi, njih obdelave in barv, ustvarimo pisarniške ambiente, ki bodo zadostili potrebe in želje vsakega kupca.

Scroll to Top