POCENI ALI KAKOVOSTNO

Dilema in vprašanje, ki se vedno znova postavlja, pri katerem pa še vedno velja rek »poceni kupim dvakrat kupim«. Pa ne samo pri hrani, raznih konfekcijskih izdelkih ali obutvi, še bolj ta rek pride do izraza pri tehničnih izdelkih in tudi pri pohištvu. Kar prav tako velja tudi za pisarniško pohištvo, sem spadajo tudi pisarniški stoli, z obojim se navezujemo na naš prodajni program. 

Seveda ima v proizvodnji uporabljen leseni, kovinski in drugi material svojo ceno, ponekod realno ponekod pa dumpinško. Ceneni leseni izdelki praviloma niso narejeni v skladu z okoljevarstvenimi zahtevami, kot npr. vsebnost formaldehida v lesenih ploščah, zato so lahko tako uporabljeni iverali precej cenejši.

Podobno velja tudi za kovinske in mehanske dele pisarniških stolov, v razvoj katerih vlagajo uveljavljeni proizvajalci velika sredstva. Razvoj mehanizmov, kvalitetnih tkanin in seveda sam design, terjajo svojo ceno, ki ni pogojena samo z uveljavljenim imenom in znanko proizvajalca, temveč in predvsem s kakovostjo in dolgoletno uporabo takšnega izdelka.

K takšnemu prodajalcu in za takšen izdelek se bo najverjetneje odločil kupec, ki zna ceniti svoj denar, saj bo za ustrezno ceno tudi prejel ustrezno kakovost.

Scroll to Top