PISARNIŠKI STOLI ZA 24/7 UPORABO

Dobrodošli k temu krajšemu pregledu posebnih pisarniških stolov, namenjenih celodnevni uporabi na delovnih mestih posebnih obremenitev. Stoli naše tehnične serije K24 se prvenstveno uporabljajo pri več izmenskem delu v kontrolnih in dispečerskih centrih, kjer se zahteva udobje in trpežnost stolov, ki jo lahko zagotovi samo visoka kvaliteta materialov in izdelave.

Vsi modeli so izdelani v skladu normativa EN 1335/1-3, certificirani za obremenitve do 200 kg, opremljeni s posebej ojačanimi mehanizmi in oblazinjeni v tkanino z 500.000 ciklusi obrabe. Visoki nasloni so nastavljivi po nagibu ter opremljeni z nastavljivo ledveno oporo, sedeži so nastavljivi po globini in po naklonu, rokonasloni pa so lahko preklopni ali multifunkcijski. Vsi ti materiali, poleg vrhunske izdelave, zagotavljajo odlično ergonomijo sedenja in dolgo življensko dobo stolov.

Za te modele stolov, ki jih lahko najdete na naši spletni strani in s podrobnejšim opisom na spletni strani proizvajalca, nudimo kupcem do 60 mesečno garancijo, zagotavljamo nadomestne dele in strokoven servis.

Scroll to Top