PISARNIŠKI STOL OKAY III PODPIRA DELOVNI RITEM


König + Neurath predstavlja rešitev za dinamično sedenje. Z oblikovno domiselnimi prostorskimi rešitvami podpira K+N stalno spreminjajoča se delovna okolja, del tega kot odgovor na fleksibilnost je tudi novi pisarniški vrtiljak OKAY III, ki je tehnično in optično naravnan na dinamično sedenje.

Stol ima novi design, s katerim se lahko namesti v vsa delovna področja v podjetju : harmonične proporcije, nagovorno linijo in karakter domačnosti, s čimer je primeren tako za multifunkcionalno uporabne pisarniške prostore kot za domačo pisarno.

Ob tem ima OKAY III vse lastnosti ergonomskega vrtiljaka z preizkušeno, patentirano VSP sinhron mehaniko, ki omogoča harmonično gibanje in že danes izpolnjuje normative prihodnosti: skoraj nevidno, integrirano ledveno oporo, nastavljivo po višini in po globini, ki podpira optimalno porazdelitev pritiska in s tem zvišuje komfort sedenja, ter z enostavnimi ročicami nastavljivo globino in naklon sedeža.

Posebnost modela OKAY III je koncept hrbtnega naslona s karakterističnimi prečnimi (bounce effekt) trakovi, vstavljeni v pleten naslon, kar omogoča poseben občutek sedenja. Ob pritisku se naslon skoraj breztežno pogrezne nazaj, se stabilizira in ponovno ujame hrbet, kar omogoča optimalno podporo hrbta ter animira gibanje in s tem aktivno, dinamično sedenje.

Scroll to Top