PISARNIŠKI STOL LAMIGA ERGO DISC

Nisem toliko bogat, da bi kupoval ceneno … Trditev, kateri se priključujemo s svojim pisarniškim stolom, po kakovosti in ergonomiji enim najboljših na trgu.  Lamiga Ergo Disc vam objame hrbet.

Izredno kvalitetni materiali in nemška izdelava jamčijo za sproščeno in zdravo večurno sedenje z obremenitvijo do 150 kg, kar močno presega obremenitve običajnih pisarniških stolov, k temu sodi tudi 5 letna tovarniška garancija.

Pogoj vrhunske ergonomije je dovršen stol z nastavitvami kot so prečno gibljiv ergonomski naslon, ki v vsakem položaju sledi hrbtu, po višini in po globini nastavljiva ledvena opora, po višini in naklonu nastavljiv naslon za glavo, sedež nastavljiv po globini in po naklonu, sedež z gibljivim sprednjim robom, kar preprečuje pritisk na ožilje, z multifunkcijskimi rokonasloni.

Pogoj udobnega sedenja so  mnogobarvni materiali oblazinjenja v 5 kakovostnih razredih, od polyestra, trevire, novozelandske volne do umetnega in premium naravnega usnja.

LAMIGA Ergo Disc pisarniški stol je možno reciklirati do 100% sestavnih delov, kakovost izdelave in ergonomije potrjujejo certifikati TüV varnost, LGA ergonomija, zatem tudi Quality Office, Blaue Engel in Level 3 certifikati.

 

Scroll to Top