PISARNA, OD IDEJE DO REALIZACIJE

Pisarne bodo tudi v prihodnje prostor dela in socialnih stikov, s tem, da nudijo svojim sodelavcem raznoliko in glede na trenutne naloge in potrebe prilagojeno okolje. Stare prostorske strukture počasi izginjajo, novi koncepti se prilagajajo dejavnostim.

Activity Based Working  se glasi sedanjost in predstavlja fleksibilno okolje kot inovativni okvir za različna delovna opravila, s čimer se ustvarjajo novi načini opremljanja pisarniških prostorov.

Ideja najprej ! Kakor koli že obračamo, na začetku vsakega koncepta je ideja, pri čemer se kakovost ideje istoveti s izkušnjami in znanjem tvorca ideje. In prav teh, znanja in izkušenj, imamo na pretek. Naše znanje in storitev sta temelj svetovanja (Office Consulting), notranje arhitekture ter izbora in postavitve opreme.

Fleksibilnost .  S ciljno orientiranim know-how naše tehnologije je omogočena velika fleksibilnost proizvodnje, s poudarkom inovativne tehnike, procesne varnosti in maksimalne učinkovitosti. Ti temelji nam omogočajo, da vaše pohištvo v vseh pogledih prilagodimo vašim individualnim željam.

Kakovost in zanesljivost. InterBiro že 20 let jamči za kakovost blaga in storitev, kar mu omogočajo vodilni EU proizvajalci, ki so nam zaupali zastopanje na srednje evropskem trgu.

Ekologija. Pri točki ekologija smo vedno en korak dalje, kar potrjujejo EPD certifikati naših proizvajalcev. Pisarniško pohištvo in pisarniški stoli se proizvajajo iz surovin in materialov, ki v najmanjši možni meri obremenjujejo okolje in katere odlikuje velika možnost reciklaže. Kar med drugim omogoča uporaba lesenih delov z minimalno vsebnostjo formaldehida, vodotopni laki ter delna energijska  neodvisnost s ponovno uporabo lesenih ostankov pri  lastni proizvodnji električne energije za proizvodnjo in ogrevanje.

Scroll to Top