NOVOSTI NAŠE PONUDBE

S ciljem čim bolje in čim hitreje zadovoljiti želje in potrebe naših kupcev, smo določene pohištvene programe in izdelke dopolnili ali spremenili. Večja sprememba se je zgodila pri rokih dobave, predvsem pri ASAP dobavi vrhunskih pisarniških stolov in dvižnih pisalnih miz.

V progam ASAP takojšnje dobave oz. dobave v roku 14 delovnih dni, smo dodali vrtiljake JET II, JET III in električno nastavljivo mizo ACTIVE.T . Stoli so dobavljivi z naslonom v mreži ali v mreži z dodatno blazino, model OKAY pa z inovativnim pletenim naslonom in bounce effekt trakovi ter asimetrično nastavljivo ledveno oporo. Vsi modeli izpolnjujejo vse varnostne in ergonomske standarde Made in Germany.

Pri pisarniškem pohištvu lahko z rokom hitre dobave sedaj ponudimo višinsko nastavljivo pisalno mizo  ACTIVE.T v različnih dimenzijah. ACTIVE.T se lahko po višini  nastavi ročno ali električno, poleg visoke kakovosti jo odlikujejo predvsem atraktivne cene.

Ena od novosti je tudi pisarniški stol BALANCE CHAIR, posebej primeren za uporabo s višinsko nastavljivimi mizami, saj je s preklopnim hrbtnim naslonom ter samozavornimi kolesci , primeren tako za sedeče kot za stoječe delo.

Scroll to Top