IZKORISTEK PROSTORA S FLEKSIBILNIM POHIŠTVOM

Za nekatera podjetja je to glasba prihodnosti, spet druga so že pri opremljanju pisarniških prostorov, kjer so agilnost, projektno delo in hitre inovacije del vsakdana. K+N s svojimi strankami analizira delovno kulturo posameznega podjetja ter jim ponuja priporočljive koncepte pisarniške opreme. Pisarniško opremo, z veseljem do dobrega designa, kot sta nova programa König+Neurath LIFE Indoor in LIFE.S Interaction, oba workspace programa za manjše ekipe.

Kot agilna modela omogočata koncentracijo in komunikacijo v open space prostorih, poleg tega sta funkcionalno uporabna z dodatnimi možnostmi širitve glede na sproti nastale potrebe. Pri programu Interaction igrata svojo pomembno vlogo zdravje in gibanje. Ker so manj statični, so s po višini nastavljivimi mizami sestanki bolj produktivni.

Delovna okolja se hitro in radikalno spreminjajo, zato obstaja bojazen, da bodo tradicionalni poslovni modeli s trga popolnoma izrinjeni.Za te spremembe so potrebne inovativne ideje, s katerimi lahko delavci izkoristijo svoj celotni potencial v modernem in socialnem delovnem okolju. Razvoj K+N pohištvenih programov sledi temu trendu, zato se koncepti pisarniške opreme spreminjajo in razvijajo v smeri najboljšega izkoristka prostora ter zdravega delovnega okolja.

Scroll to Top