DVOJNO PRIZNANJE »GERMAN DESIGN AWARD« ZA KÖNIG + NEURATH

K+N , nemški proizvajalec pisarniškega pohištva in pisarniških stolov, ki ga v Sloveniji zastopa podjetje INTERBIRO Maribor, je v lanskem letu z oznako »Winner« prejel dvojno nagrado za pionirsko oblikovanje inovativnih izdelkov.

Nagrado v kategoriji »Excellent Product Design« za kabino QUIET.BOX https://www.koenig-neurath.com/en/products/room-systems/quiet-box/ ter v kategoriji »Excellent Communications« za koncept »WORK STYLE CULTURE« https://www.koenig-neurath.com/en/topics/working-environments-style-collections/.

Koncept revije WORK CULTURE združuje korporativni design znamke K+N z relevantnimi vsebinami, s čimer se proizvajalec predstavlja na visokem oblikovalskem in komunikacijskem nivoju, kot je to ocenila žirija podeljevalca nagrade.

Proizvajalec König+Neurath do popolnosti obvladuje princip sprememb splošne delovne kulture in zahtev delovnega okolja. Kot vodilni ponudnik pisarniške opreme in prostorskih rešitev, svoje kupce spremlja vzdolž celotnega procesa oblikovanja delovnih prostorov, od analize potreb do načrtovanja, postavitve in dolgoletnega servisa.

Scroll to Top