Pisarniški stoli

PISARNIŠKI STOLI s 5 letno GARANCIJO

Pisarniški stoli,  direktorski, operativni ali konferenčni, zaradi ergonomije ter kakovosti materialov in izdelave, zahtevajo večjo pozornost pri odločitvi o nakupu.

Poglejte si našo ponudbo vrhunskih stolov ter nas pred odločitvijo o nakupu kontaktirajte, saj smo vam rade volje na razpolago s strokovnim nasvetom in tehničnimi informacijami.

Naši stoli so izključno EU porekla,  po materialu in izdelavi v skladu normativa EN 1335/1-3.

Kakovost pisarniških stolov Interbiro
pisarniski stoli 1

Kadar govorimo o temi pisarniški stolinimamo v mislih le kakovost in design, temveč predvsem ergonomijo določenega stola in s tem  delovnega mesta. Cilj ergonomije pomeni prilagoditev pisarniškega stola potrebam uporabnika glede na njegovo težo in višino, s čimer vplivamo na zdavo in ergonomsko ustrezno sedenje, in s tem izboljšanje delovnih pogojev in rezultatov dela. Vsakodnevno večurno sedenje na neustreznem pisarniškem stolu je pogosto vzrok bolečin in okvar hrbtenice ter s tem izostanka na delovnem mestu. 

Zato skupaj z našimi poslovnimi partnerji razvijamo kvalitetne pisarniške stole, ki omogočajo zdravo sedenje po najnovejših ergonomskih dognanjih.

Pisarniški stoli iz naše ponudbe so sinonim uporabnosti ter tehnološke dovršenosti, izdelani s kakovostnimi sinhron mehanizmi in  najboljšimi materiali oblazinjenja, ki so prijazni človeškemu telesu in okolju. Koncept vrhunske kakovosti izdelave in odličnih materialov so vodilo naše in ponudbe naših partnerjev, pri kateri so na prvem mestu stoli za udobno in ergonomsko ustrezno sedenje, šele zatem je govora o ceni takšnega izdelka.

Naša ponudba za vsako pisarno

V naši ponudbi so vključeni delovni stoli ter vrtiljaki za vodilna in operativna delovna mesta, konferenčni stoli, lounge sedežno pohištvo za sprejem, meeting ali oddih. Dodatno smo v ponudbo vključili tudi izdelke, ki so uvrščeni v kategorijo industrijski in laboratorijski stoli, torej stoli za proizvodnjo, laboratorij in čiste prostore.

Dobro je vedeti

Pisarniški stoli so sestavljeni iz približno 250 delov, ki so med seboj po funkcijah sinhrono usklajeni. Sedež stola je praviloma nastavljiv po nagibu in po globini, s tem prilagodljiv osebam različnih višin. Pogosto imajo stoli višjega cenovnega razreda tudi sedeže s poudarjeno medenično oporo in dodatnimi mikro vzmetmi, katerih namen je izboljšanje cirkulacije krvi. Stol z ergonomskim sedežem je opremljen s sinhron mehanizmom, ki omogoča hkratno podajanje sedeža navzdol in nazaj , s tem lebdenje telesa in sproščanje pritiska na spodnji del hrbtenice. Naslon stola je praviloma visok ali srednje visok, ergonomsko prilagodljiv telesu s poudarjeno stransko oporo.

Nekateri stoli našega pisarniškega prodajnega programa so opremljeni tudi z Ergo Disc mehanizmom, ki omogoča nastavitev prečne gibljivosti naslona. Praviloma so kakovostni stoli opremljeni tudi z ledveno oporo, nastavljivo po višini in po globini. Tako nastavljiva opora ledvenega dela omogoča stalni stik hrbta z naslonom stola, takšno hrbtno oporo pa še dodatno izboljšajo nastavljivi nasloni za roke. Stoli, predvsem tisti za vodilna delovna mesta, so pogosto opremljeni še s podporo za vrat in glavo, kar še dodatno razbremeni pritisk hrbtnega dela. Predvsem pa je pomembno, da znamo tako opremljen delovni stol pravilno uporabljati in na njem sedeti tako, da nudijo udobje in oporo celemu telesu.

S novo serijo konferenčnih stolov se prvič pojavlja vrstni stol s povezavo ogrodja stola : enostavno in inteligentno, nezahtevno in hitro, estetsko in čisto. V konferenčnih prostorih in večnamenskih dvoranah  postavljanje in pospravljanje stolov še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno. Različne variante ogrodja ter školjke stolov v različnih barvah ustvarjajo izvrsten videz v restavracijah, čakalnicah, v seminarskih in šolskih prostorih.

Naši pisarniški stoli  nadalje predstavljajo popolnoma novo generacijo stolov in perfektno kombinacijo kakovosti, estetike, komforta in dovršene ergonomije. Vse to ustvarja vtis enkratnosti in gospodarnosti. Posebne značilnosti modernih stolov so elegantna izdelava školjk sedežev in naslonov z mehkim sedežnim jedrom, ki vabi k sedenju in zagotavlja visok komfort. Barvne kombinacije školjk in oblazinjenja še dodatno poudarjajo poseben design in svežino. Naši stoli izstopajo iz vrste klasične pisarniške sedežne opreme in predstavljajo barvitost ter mladost vaših pisarn in celotnega ambienta.

Novi modeli uveljavljenih že pisarniških stolov predstavljajo osvežitev prodajno nadvse uspešnih družin stolov. Ponujajo še več nastavitev in izvrsten sedežni komfort ter visoko kakovost pri skorajda nespremenjeni ceni, kot pri prejšnjih modelih.

V smislu ergonomije stoli prepričajo s po višini nastavljivimi nasloni, po globini nastavljivim sedežem, z asimetrično ledveno oporo ter kakovostno izdelavo in materiali oblazinjenja.

Ocenite to stran
Scroll to Top