Pisarniško pohištvo znotraj naših prodajnih programov zajema različne cenovne razrede. Glavno vodilo naše ponudbe je kakovost, estetika in  funkcionalnost pohištva ter stalno uvajanje novosti naših ekskluzivnih dobaviteljev.

Za vsa vaša vprašanja smo vam rade volje na razpolago, zato vas vabimo, da nas kontaktirate. Z veseljem vam bomo ustregli in ponudili pisarniško pohištvo, ki bo zadovoljilo vse vaše potrebe in pričakovanja.

pisarniško pohištvo za management

Direktorsko pohištvo

 • Planeta
 • Rym
 • Tay
 • Vertigo
 • York

pohistvo za operativna delovna mesta

Operativna delovna mesta

 • Basic 4
 • Entity
 • E Place
 • Gap
 • Nobu
 • Treko
 • Plexa
 • Net.Work.Place

Pisarniško pohištvo kot identiteta podjetja

Pri opremljanju novih pisarniških prostorov ali prenovi obstoječih se pogosto znajdemo pred dilemo in vprašanji, kaj je na tem področju , ki ga v branži notranje opreme razumemo pod pojmom pisarniško pohištvo, trenutno moderno, kako bodo prostori z izbranim pisarniškim pohištvom izgledali čez nekaj let, v kakšnih barvah naj bo nova oprema, skratka se vprašujemo, kakšno naj bo pisarniško pohištvo in s tem izgled novega delovnega mesta.

Za pisarniško pohištvo posameznih pisarn, sklope skupinskih delovnih mest ali open space prostorov je, poleg designa samega pohištva, pomembna tudi barva, tako notranjega okolja prostora, osvetlitve kot tudi barva pohištva z vidika identitete podjetja. Pri tem prav pisarniško pohištvo ponuja prvi vtis urejenosti in tudi do neke mere ciljne usmerjenosti poslovnega subjekta.

Naši pisarniški programi, torej operativno pohištvo, direktorsko pohištvo, programi za sprejem in recepcije, poleg vrhunske ponudbe ergonomskih pisarniških stolov, lahko zadovoljijo tudi najzahtevnejše kupce. Naši partnerji, renomirani evropski proizvajalci, poleg najvišje kakovosti materialov in izdelave, v enaki meri skrbijo za ergonomijo delovnih mest, kar pomeni, da je pisarniško pohištvo sistemsko prirejeno uporabniku in njegovemu počutju na delovnem mestu, kar je bistven faktor produktivnosti vsakega posameznika.

Pisarniško pohištvo, v celoti nudimo preko 20 različnih linij, je praviloma izdelano iz okolju prijaznih materialov ter v skladu zelene uredbe in direktiv evropske unije. V površinski obdelavi pisarniških miz, omar ter ostalih elementov, lahko ponudimo tako umetne materiale kot obdelavo v furnirju. Naša ponudba seveda vključuje tudi dostavo, vnos, montažo in razporeditev pohištva. V zadovoljstvo naših kupcev jih zapustimo šele takrat, ko je vso pisarniško pohištvo na svojem mestu in pisarniški prostor pripravljen za nemoteno delo.

pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo programa Trend predstavlja funkcionalno in ekonomično rešitev vsake pisarne.

Enostavnost geometrijskih linij, velika izbira dimenzij delovnih površin in ponudba različnih barv omogoča kreiranje atraktivne opreme pisarne . Funkcionalni dodatki k mizam so idealna rešitev za povečanje delovnega prostora ali sprejemanje strank.

Program Trend Metal Light predstavlja funkcionalno pisarniško pohištvo za transparentno postavitev, katera odgovarja vsem zahtevam sodobne dinamične pisarne. Igra z različnimi oblikami in barvami omogoča vsakokratno rešitev vseh zahtev postavitve.

Wing Operative je pisarniško pohištvo namenjeno opremljanju dinamičnih modernih pisarn stila. Zaobljeni robovi delovnih in konferenčnih miz ter  konusno oblikovane noge oblikujejo svežo  in razgibano postavitev pisarniškega ambienta. Tudi še tako majhno delovno mesto je lahko organizirano ekonomsko, funkcionalno in elegantno. S podvajanjem delovnih enot se izoblikuje dinamična pisarna ter vedra delovna atmosfera.

Program Elegance Operative je pravi odgovor na potrebe sodobno urejene  pisarne. Kombinacija čistih in enostavnih linij postavlja pisarniško pohištvo  Elegance v  moderno pisarno za samostojno ali skupinsko delo.  Program Elegance prav tako vključuje različne funkcionalne elemente za konferenčne prostore.

Program Tempus predstavlja elegantno in  funkcionalno rešitev za direktorske in vodstvene pisarne  različnih velikosti. To pisarniško pohištvo odlikujejo tople naravne barve in esencialne linije ter tako ustvarjajo pisarniški prostor, kateri zadovoljuje vsem potrebam vodstvenih struktur.

Podjetje Interbiro se s pisarniškim pohištvom ukvarja že 15 let, zato smo vredni zaupanja.