PISARNIŠKI STOLI s 5 letno GARANCIJO

pisarniški stoliPisarniški stoli, predvsem direktorski in operativni stoli, zahtevajo pri izbiri veliko pozornost. Vsled  ergonomskih značilnosti imajo ti stoli odločilen vpliv na zdravje in dobro počutje zaposlenih, ob udobju pa tudi izdatno prispevajo k višji produktivnosti vsakega posameznika.

Pred izbiro in nakupom si oglejte našo ponudbo kakovostnih pisarniških stolov, zahtevajte dodatne informacije in kataloge, mi pa vam bomo z veseljem pomagali s strokovnim nasvetom.

Naša ponudba zajema
  • 5 letna garancija pisarniških stolov
  • izključno EU poreklo
  • servis in nadomestni deli
  • certifikati varnosti, ergonomije, kakovosti in okolju prijaznih materialov

Kadar govorimo o temi pisarniški stoli, nimamo v mislih le kakovost in design, temveč predvsem ergonomijo delovnega mesta. Cilj ergonomije pomeni prilagoditev delovnega mesta potrebam človeka, s tem izboljšanje delovnih pogojev in tako tudi rezultatov dela. Vsakodnevno večurno sedenje na neustreznem pisarniškem stolu je pogosto vzrok zdravstvenim težavam, predvsem okvaram hrbtenice.

Zato, skupaj z našimi partnerji, razvijamo sedežno pohištvo, ki omogoča sedenje po najnovejših ergonomskih dognanjih.

Pisarniški stoli iz naše ponudbe so sinonim uporabnosti ter tehnološke dovršenosti, izdelani iz kakovostnih kovinskih delov in oblazinjeni v materiale, ki so prijazni človeškemu telesu. Koncept vrhunske kakovosti izdelave in odličnih materialov so vodilo naše ponudbe, pri kateri so na prvem mestu pisarniški stoli za zdravo in udobno sedenje, šele zatem je govora o ceni takšnega izdelka.

V naši ponudbi so vključeni delovni stol vrtiljaki za vodilna in operativna delovna mesta, konferenčni stoli, sedežno pohištvo za sprejem, meeting ali oddih. Dodatno smo v ponudbo vključili tudi izdelke, ki so uvrščeni v kategorijo industrijski in laboratorijski stoli, torej stoli za proizvodnjo, laboratorij ali čiste prostore.

Pisarniški stoli so sestavljeni iz približno 250 delov, ki so med seboj po funkcijah sinhrono usklajeni. Sedež stola je praviloma nastavljiv po nagibu in po globini, s tem prilagodljiv osebam različnih višin. Pogosto imajo stoli višjega cenovnega razreda tudi sedeže s poudarjeno medenično oporo in dodatnimi mikro vzmetmi, katerih namen je izboljšanje cirkulacije krvi. Stol z ergonomskim sedežem je opremljen s sinhron mehanizmom, ki omogoča hkratno podajanje sedeža navzdol in nazaj , s tem lebdenje telesa in sproščanje pritiska na spodnji del hrbtenice. Naslon stola je praviloma visok ali srednje visok, ergonomsko prilagodljiv telesu s poudarjeno stransko oporo. Nekateri pisarniški stoli našega prodajnega programa so opremljeni tudi z ergo disc mehanizmom, ki omogoča nastavitev prečne gibljivosti naslona. Praviloma so kakovostni pisarniški stoli opremljeni tudi z ledveno oporo, nastavljivo po višini in po globini. Tako nastavljiva opora ledvenega dela omogoča stalni stik hrbta z naslonom stola, takšno oporo pa še dodatno izboljšajo nastavljivi nasloni za roke. Pisarniški stoli, predvsem tisti za vodilna delovna mesta, so pogosto opremljeni še s podporo za vrat in glavo, kar še dodatno razbremeni pritisk hrbtnega dela. Predvsem pa je pomembno, da znamo tako opremljen delovni stol pravilno uporabljati in na njem sedeti tako, da nudijo udobje in oporo celemu telesu.

pisarniški stoli

Wiesner Hager pisarniški stoli so izraz izdelkov vrhunske kakovosti in designa. Tokrat  vam predstavljamo nove modele stolov NOOI, POI in PARO-2.

S serijo konferenčnih stolov NOOI se prvič pojavlja vrstni stol s povezavo ogrodja stola : enostavno in inteligentno, nezahtevno in hitro, estetsko in čisto. V konferenčnih prostorih in večnamenskih dvoranah  postavljanje in pospravljanje stolov še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno. Različne variante ogrodja ter školjke stolov v različnih barvah ustvarjajo izvrsten videz v restavracijah, čakalnicah, v seminarskih in šolskih prostorih.

POI  pisarniški stoli  nadalje predstavljajo popolnoma novo generacijo stolov in perfektno kombinacijo estetike, komforta in dovršene ergonomije. Vse to ustvarja vtis enkratnosti in gospodarnosti. Posebna značilnost stola Poi  je elegantna izdelava školjke sedeža in naslona z mehkim sedežnim jedrom, ki vabi k sedenju in zagotavlja visok komfort. Barvne variante školjke in oblazinjenja še dodatno poudarjajo poseben stil in svežino. Pisarniški stoli Poi izstopajo iz vrste klasične pisarniške sedežne opreme in predstavljajo barvitost in mladost vaše pisarne.

Pisarniški stoli  serije PARO-2 predstavljajo osvežitev prodajno nadvse uspešne družine stolov Paro. Novi model ponuja še več nastavitev in izvrsten sedežni komfort, pri skorajda isti ceni pa vendar visoki kakovosti. V smislu ergonomije pisarniški stoli  Paro-2 prepričajo s po višini nastavljivim naslonom, po globini nastavljivim sedežem, z ledveno oporo ter kakovostno izdelavo in materiali oblazinjenja.

Želite dobiti lep apartma na Krku za 5 dni popolnoma brezplačno?

V sodelovanju s podjetjem Gorec d.o.o.  bomo nekomu podarili apartma (za 4 osebe) na otoku Krk.  Če se želite potegovati, samo izpolnite spodnji obrazec.

Vaše ime:

Vaš e-mail

Koliko let garancije vam podjetje Interbiro nudi za pisarniške stole?
Namig: Odgovor najdete malo višje na tej spletni strani.

Kakšen pisalniški stol uporabljate, ste zadovoljni z njim?

Please leave this field empty.

S klikom na gumb "Sodeluj v nagradni igri" se tudi strinjate s splošnimi pogoji igre.

 

Vse informacije o nagradni igri in apartmaju, ki ga bomo podarili nekomu, najdete na http://www.gorec.si/brezplacen-apartma-krk, kjer si lahko tudi preberete splošne pogoje za sodelovanje v nagradni igri.